martes, 27 de octubre de 2015

EL MEU INSTITUT IDEAL

Si pogués construir el meu institut ideal el faria a les muntanyes, perquè seria més acollidor i divertit, i a l’hora del pati podríem fer cabanes en el bosc. 

Hi hauríem d’anar a les 9 del matí, amb una hora de pati i sortiríem a un quart de 2, faríem classe normal. A la tarda hi aniríem a les 3 i sortiríem d’excursió per la muntanya, buscaríem pistes o rastres d’animals, faríem treballs sobre la natura, construiríem una cabana tots junts... Una de les tasques, també de la tarda, seria controlar i revisar l’estació meteorològica i el telescopi. Fins que arribessin les 5:15 que marxaríem cap a casa. Aquest seria l’horari de cada dia. 

El més important seria que no hi haguessin deures ni missions de cap tipus, excepte mirar la televisió i coses així. També els exàmens serien facilíssims i normalment no en féssim sinó treballs per entregar, resums, etc. 

A part de tot això cada any aniríem de colònies i farem un mínim de 3 excursions per any.Hi hauria quatre camps de futbol, 2 de bàsquet i 1 de voleibol, perquè tothom pogués jugar i per no avorrir-nos. 

I aquest seria el meu institut ideal. 

Joan Cos
1rB ESO


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario