jueves, 6 de abril de 2017

Els vells amics

Era l’estiu del 2016. Després de tres anys fora, tornava a casa. Em tornaria a trobar amb els meus vells amics i això em feia estar content, però nerviós al mateix temps. Tornaria a mirar d’a prop aquells ulls verds que tantes nits em van treure la son, els mateixos que tres anys enrere em van dir: “no te’n sortiràs, allà estaràs marginat i no coneixeràs a ningú com jo”.

Haig de reconèixer que els primers anys no van ser fàcils, patia en silenci per no preocupar als meus pares. Era un temps molt negre, on anava de casa a l’escola i de l’escola a casa. Cada dia era igual i no podia oblidar-me de la Cristina i de les seves paraules. Ho he passat malament, però ara tornava a estar allà i era una persona diferent; més fort, més segur de mi mateix.


Per fi va arribar el dia de tornar a trobar-me amb la Cristina. Estava molt nerviós pensant que passaria entre nosaltres, si em reconeixerà o no s’encordarà de qui sóc. Al veure-la enseguida em va reconèixer i vàrem començar a parlar. Es va quedar sorpresa per el canvi que havia fet. Teníem moltes coses de que parlar. Després de molt de rato parlant va arribar el moment de despedir-nos.  

Sergi Piña, PDCS


No hay comentarios:

Publicar un comentario